Vastelaovend van Eijsde tot de Mookerheid deel 26

Vastelaovend van Eijsde tot de Mookerheid deel 26. Nu in de winkels en de webshop van Marlstone verkrijgbaar.
84 titels pure vastelaovend voor jong en oud met ondermeer 46 Halve finalisten van het LVK.

1 reactie

    • Sylvia van de Ven on februari 10, 2019 at 4:46 pm
    • Beantwoorden

    graag doe ik een beroep op jullie.kan geen carnaval meer vieren ivm rug maar ben al jaren op zoek naar de eerste elpee van Eysden tot de Mokerhei,dit was een elpee die mijn vader had maar hij is verdwenen helaas.ik kan geen Limburgs schrijven maar er stond de lange Jan op en dat deut hem het veurjaar en nog meer.misschien weten jullie waar ik moet zoeken en dan graag op een stickje gezet.dank je voor het lezen van dit berichtje

Geef een reactie

Your email address will not be published.